RSS Feed - LEGOáruház újdonságok
Tedd az oldalt a kedvenceid közé!
Belépés Bejelentkezés / Regisztráció
Kosár tartalma
a kosár jelenleg üres
Rendelés feladása
ÚjdonságokAkciókÜzleteinkHírekVásárlási információSzállításKapcsolat
  Hűségpontok
A KockaÁruház - LEGO Áruház hűségpont rendszere

FŐBB TUDNIVALÓK

A KockaÁruház a hűségpontokkal kívánja visszatérő ügyfelei részére megköszönni vásárlásaikat.  Regisztrált vásárlóink a KockaÁruház rendszerében 2010. szeptember 8-át követően vásárlásaik után hűségpontokat kapnak. Pontjai aktuális egyenlegét egyrészt a belépést követően, illetve személyes adatlapján találja. Előző vásárlásai után járó pontjait akkor tudja felhasználni, ha előző vásárlása teljesült. A pontok elévülési ideje: a megszerzést követő év június 30. A fel nem használt pontok automatikusan törlésre kerülnek. A pontok készpénzre nem válthatók, át nem ruházhatók, kizárólag az on-line vásárlás keretében fizetéskor használhatóak fel.

 A HŰSÉGPONTOK ÉRTÉKE

A KockaÁruházban termékekre elköltött minden 500 Ft után a rendszer 10 pontot ír jóvá. A pontszámításba a szállítási költség nem számít bele. Ha Ön 13.680,- Ft értékben vásárol, akkor 270 pontot kap. A pontok ekkor még "jóváhagyásra váró" státuszban vannak, majd amikor rendelése megvalósult, akkor állítja át a rendszer "Felhasználható" állapotúra. A hűségpontot a következő vásárlásnál a kosár végén található mező bejelölésével 1 pont = 1 Ft értékben válthatja be.

EGYÉB FELTÉTELEK

A KockaÁruházba történő regisztrálással Ön automatikusan jogosulttá válik a hűségpontok gyűjtésére. Minden vásárlásnál, amit a rendszerbe belépve hajt végre, pontokat kap. A pontok virtuális folyószámláján írjuk jóvá akkor, amikor a vásárlás teljesült, a termékeket Ön kifizette és átvette. Ezeket a pontokat később bármikor felhasználhatja, tehát fizethet velük. A pontok a vásárlást követő év június 30.-ig válthatóak be, lejáratukat követően automatikusan törlésre kerülnek. Pontjainak pillanatnyi egyenlegét az oldalra való belépéskor és a jobb felső részen található "Adatlap" feliratra kattintva találja meg. A jóváírt pontok értéke a számlán mint egyéni ügyfélkedvezmény kerül feltüntetésre. A pontokat kizárólag az on-line vásárlással lehet gyűjteni és az on-line vásárlásnál lehet felhasználni. A pontok készpénzre nem válthatóak, át nem ruházhatók, nem téríthetők vissza. 
CIB Bank MasterCard | VISA | VISA ELECTRON | MAESTRO | MasterCard SecureCode
LEGO, LEGOLAND, BELVILLE, BIONICLE, BLOCK-O-DILE, CLIKITS, DUPLO, EXO-FORCE, KNIGHTS KINGDOM, MINDSTORMS, QUATRO, ROBOTICS INVENTION SYSTEM, a DUPLO logó, a QUATRO logó, a LEGO és a LEGOLAND logók a LEGO Group védjegyei. KockaÁruház - A megbízható LEGO Áruház © 2015
© 2015 KockaÁruház - A megbízható LEGO Áruház Újdonságok  |  Akciók  |  Üzleteink  |  Vásárlási információk  |  Jogi nyilatkozat  |  Szállítás  |  Kapcsolat Design & Solution by NetGo.hu Kft.