Az ország boltja 2013
0
Üres a kosár.
A termék sajnos nincs raktáron. Ennek az oka lehet, hogy épp beszerzés alatt áll - ezek az aktuális készletek -, vagy a termék már megszűnt és nem gyártják.
10592 - LEGO® DUPLO Tűzoltóautó
10592 - LEGO® DUPLO Tűzoltóautó
10592 - LEGO® DUPLO Tűzoltóautó
10592 - LEGO® DUPLO Tűzoltóautó
10592 - LEGO® DUPLO Tűzoltóautó
10592 - LEGO® DUPLO Tűzoltóautó
10592 - LEGO® DUPLO Tűzoltóautó
10592 - LEGO® DUPLO Tűzoltóautó

10592 - LEGO® DUPLO Tűzoltóautó


Ref. no.: 10592
8 490 Ft
Ajánlott korosztály: 2 - 5

Alkatrészek száma: 26 db
Nincs raktáron
Termékleírás

LEGO® DUPLO 10592 - LEGO® DUPLO Tűzoltóautó. Pattanj fel a LEGO® DUPLO® Tűzoltóautóra és legyél a nap hőse! Siess az égő épülethez és segítsd a tűzoltónak felcsörlőzni magát a daruval. Ha már elég magasan jár, hogy megküzdhessen a lángokkal, használd a felcsévélhető tömlőt a tűz eloltására. Utána mássz be az ablakon, és ellenőrizd, hogy minden rendben van-e. A kisgyermekek imádják a véget nem érő mentési kalandokat ezzel a könnyen felépíthető készlettel, amelyet úgy terveztünk meg, hogy fejlessze az építési készségeket. A készlet használata során beszélj gyermekednek a tűz veszélyeiről, és arról, milyen fontos munkát végeznek a tűzoltók a közösség számára. A DUPLO kockák mókásak, és biztonságosak az apró kezek számára. LEGO DUPLO tűzoltó figurát tartalmaz. Még több mentési kalandban lehet részed, ha kombinálod a 10591-es Tűzoltóhajóval és a 10593-as Tűzoltóállomással.

Siess oltani az égő épületet a LEGO® DUPLO® Tűzoltóautóval! A LEGO® DUPLO® Tűzoltóautóhoz csatlakozik egy kinyújtható daru és egy felcsévélhető tömlő, rajta pedig találtok egy tűzoltót, egy összeállítható épületet és egy lángot.

• A csomagban egy tűzoltó LEGO® DUPLO® figurát találsz 
• A készletben megépíthető tűzoltóautót, amelynek csuklós hátsó részén forgatható és mozgatható darut, valamint egy nyitható ablakú épületet találsz. 
• A tartozékok között található egy felcsévélhető tömlő és egy láng 
• A LEGO® DUPLO® Tűzoltóautó izgalmas szerepjáték lehetőséget kínál a kisgyermekek számára 
• A készlet használata során beszélj gyermekednek a tűz veszélyeiről, és arról, milyen fontos munkát végeznek a tűzoltók a közösség számára 
• A modell megépítése könnyű, ösztönzi a korai építési készségek fejlesztését 
• A LEGO® DUPLO® termékeket kifejezetten úgy tervezték, hogy szórakoztatóak és biztonságosak legyenek az apró kezek számára. 
• Ideális kiegészítője bármelyik LEGO® DUPLO® Városi kalandok gyűjteménynek 
• Még több mentési kalandban lehet részed, ha kombinálod a 10591-es Tűzoltóhajóval és a 10593-as Tűzoltóállomással. 
• A tűzoltóautó (kinyújtott daruval) méretei: több mint 25 cm magas, 26 cm hosszú és 7 cm széles 
• Az épület méretei: több mint 14 cm magas, 6 cm széles és 3 cm mély