Az ország boltja 2013
0
Üres a kosár.
A termék sajnos nincs raktáron. Ennek az oka lehet, hogy épp beszerzés alatt áll - ezek az aktuális készletek -, vagy a termék már megszűnt és nem gyártják.
42057 - LEGO Technic - Ultrakönnyű helikopter
42057 - LEGO Technic - Ultrakönnyű helikopter
42057 - LEGO Technic - Ultrakönnyű helikopter
42057 - LEGO Technic - Ultrakönnyű helikopter
42057 - LEGO Technic - Ultrakönnyű helikopter
42057 - LEGO Technic - Ultrakönnyű helikopter
42057 - LEGO Technic - Ultrakönnyű helikopter

42057 - LEGO Technic - Ultrakönnyű helikopter


Ref. no.: 42057
4 990 Ft
Ajánlott korosztály: 8 - 14

Alkatrészek száma: 199 db
Nincs raktáron
Termékleírás

LEGO® - 42057 - LEGO Technic - Ultrakönnyű helikopter. Kapaszkodj fel ennek a csúcstechnikai Ultrakönnyű helikopternek a nyitott pilótafülkéjébe, amelyet lenyűgöző fehér, piros és fekete színek és klassz matricák díszítenek! Mozgasd a botkormánnyal a farokkormányt, és forgasd meg a hajtókereket! Figyeld, hogyan kel életre a fő rotor, a farok rotor és a részletesen kidolgozott motor! Ez a 2 az 1-ben LEGO® Technic modell átépíthető Kísérleti repülőgéppé! Az interaktív, 3D digitális LEGO Building Instructions (építési útmutatók) app elérhető online, mindkét modellhez!

Emelkedj fel a felhők közé ezzel az Ultrakönnyű helikopterrel! Emelkedj fel ezzel a 2 az 1-ben LEGO® Technic Ultrakönnyű helikopterrel, amelynek forgó rotorjai, működő farokkormánya, részletesen kidolgozott motorja van, mozgó dugattyúkkal, és fehér, piros és fekete színek díszítik!

Élvezd a kalandokat a levegőben ezzel az áramvonalas egyszemélyes helikopterrel, amelynek forgó fő- és farokrotorja, vezérelhető farokkormánya, részletesen kidolgozott motorja és mozgó dugattyúja van. Továbbá részletesen kidolgozott, nyitott pilótaüléssel, fehér, piros és fekete színösszeállítással, és válogatott matricákkal van ellátva, hogy eredeti helikopter megjelenést kapjon. Ezt a robusztus 2 az 1-ben LEGO® Technic modellt átépítheted Kísérleti repülőgéppé, hogy kétszeres legyen az építs-és-játssz élmény. Mindkét modellt megépítheted, ha követed az ingyenes, interaktív, 3D digitális LEGO építési útmutató app utasításait.

• Csúcstechnológiás, áramvonalas konstrukció, nyitott pilótafülkével és részletesen kidolgozott üléssel, forgó fő- és farokrotorral, vezérelhető farokrésszel, és aprólékosan kidolgozott, mozgó dugattyús motorral. 
• Nézd meg a szuper matricákkal díszített, fehér, piros és fekete színkombinációt! 
• Pörgesd meg a fogaskereket, és nézd, hogyan kelnek életre a rotorok és a motor. 
• Mozgasd a botkormánnyal a farokkormányt! 
• Egy egyedi díszítésű, a LEGO® Technic 40. évfordulójára készült építőelem is jár a modellhez. 
• Ezt a LEGO® Technic modellt úgy tervezték, hogy magával ragadó és nagy örömet okozó építési élményt nyújtson. 
• Ez a készlet életkorhoz illő építési és játékélményt kínál a 8-14 éveseknek. 
• Interaktív, 3D digitális LEGO® Building Instructions (építési útmutató) app elérhető online, mindkét, A és B modellhez! Kérj engedélyt a szüleidtől! 
• A 2 az 1-ben modell: átalakíthatod Kísérleti repülőgéppé. 
• Az Ultrakönnyű helikopter méretei: több mint 12 cm magas, 25 cm hosszú és 18 cm széles. 
• A Kísérleti repülőgép méretei: több mint 9 cm magas, 18 cm hosszú és 19 cm széles.