Az ország boltja 2013
0
Üres a kosár.
A termék sajnos nincs raktáron. Ennek az oka lehet, hogy épp beszerzés alatt áll - ezek az aktuális készletek -, vagy a termék már megszűnt és nem gyártják.
41602 - LEGO BrickHeadz Rey
41602 - LEGO BrickHeadz Rey
41602 - LEGO BrickHeadz Rey
41602 - LEGO BrickHeadz Rey
41602 - LEGO BrickHeadz Rey

41602 - LEGO BrickHeadz Rey


Ref. no.: 41602
3 590 Ft
Ajánlott korosztály: 10 - 99

Alkatrészek száma: 119 db
Nincs raktáron
Termékleírás

LEGO® 41602 - LEGO BrickHeadz Rey. Építsd meg saját Rey LEGO® Brickheadz változatodat, ahogy azt a nagy sikerű Star Wars: Az utolsó jedik című filmben láthattad. Nézd meg Rey dekorált, jellegzetes köpenyét és fénykardját! Majd vedd fel a harcot a sötét oldallal, egy messzi-messzi galaxisban vagy csak tedd közszemlére az alaplapon, hogy minden barátod láthassa!

Érezd az Erőt egy LEGO® Brickheadz építési figurával, amelyik Rey-t mintázza! Építs meg Rey-t, ahogyan azt a nagy sikerű Star Wars: Az utolsó jedik filmben láttad, ebből a vidám LEGO® Brickheadz építési figurából, amelynek jellegzetes köpenye és levehető fénykardja, valamint egy bemutató alaplapja van. Ez a LEGO® Brickheadz Rey építési figura, melyet élvezet megépíteni a színes LEGO elemekből, újraalkotják minden jellegzetes részletét a nagy sikerű Star Wars: Az utolsó jedik filmnek, például a dekorált felsőtestet és övet. Levehető fénykardot visel és van egy összerakható állványa, mely gyűjtőknek való és Brickheadz ikonnal dekorált alaplapra állítható fel, hogy könnyen közszemlére tehesd otthonodban, az irodában, vagy bárhol, ahol akarod.

• Összerakható LEGO® Brickheadz építési figura, amely Rey-t ábrázolja, Brickheadz szemekkel és eredeti részletek tartalmaz a nagy sikerű Star Wars: Az utolsó jedik filmből, köztük a jól ismert ruházatot és egy levehető fénykardot. 
• Minden egyes LEGO® Brickheadz építési figurához mellékelünk saját, építhető, gyűjtőknek való alaplapot, amelyen látható a BrickHeadz ikon. 
• Élvezd, hogyan gyarapodik a LEGO® Brickheadz gyűjteményed a Star Wars történet más figuráival, köztük 41603 Kylo Ren™-nel és még sok egyébbel a kedvenc Star Wars filmjeidből! 
• Rombold szét a LEGO® Brickheadz építési figurákat, és alkoss belőlük klassz keverékeket vagy akár saját, lenyűgöző figurát! 
• Állva több mint 7 cm magas alaplap nélkül. 
• Alaplap méretei: több mint 4 cm-es négyzet és kevesebb mint 1 cm magas.