Az ország boltja 2013
0
Üres a kosár.
A termék sajnos nincs raktáron. Ennek az oka lehet, hogy épp beszerzés alatt áll - ezek az aktuális készletek -, vagy a termék már megszűnt és nem gyártják.
41606 - LEGO BrickHeadz Űrlord
41606 - LEGO BrickHeadz Űrlord
41606 - LEGO BrickHeadz Űrlord
41606 - LEGO BrickHeadz Űrlord
41606 - LEGO BrickHeadz Űrlord

41606 - LEGO BrickHeadz Űrlord


Ref. no.: 41606
3 590 Ft
Ajánlott korosztály: 10 - 99

Alkatrészek száma: 113 db
Nincs raktáron
Termékleírás

LEGO 41606 - LEGO BrickHeadz Űrlord. Építsd meg az Űrlord saját, LEGO® BrickHeadz változatát, ahogy azt a nagy sikerű Bosszúállók: Végtelen háború című filmben láttad. Vizsgáld meg az arany hajtincseit, harci sisakját, vörös szemét, ikerágyúját és bakancsrakétáit! Majd mutasd be a félig ember szuperhőst az alaplemezen és szemléltesd saját galaktikus nagyságodat minden barátod előtt! Építsd meg a legendás zsiványt, a LEGO® BrickHeadz Űrlordot!

Építsd meg Űrlordot, a nagy sikerű Bosszúállók Végtelen háború című film szereplőjét, ebből a vidám LEGO® BrickHeadz építési figurából, harci sisakkal, kettős ágyúval és bemutató alaplappal! Ez az Űrlord LEGO® BrickHeadz építési figura, melyet élvezet megépíteni a színes LEGO elemekből, újraalkotja minden jellegzetes részletét a nagy sikerű Bosszúállók: Végtelen háború című film alapján, többek között aranyhaját, harci sisakját, vörös szemeit és bakancsrakétáit. Levehető ágyúi is vannak, és egy gyűjtőknek készített, megépíthető alaplapon áll, hogy könnyen közszemlére tehesd otthonosban, az irodában vagy bármelyik galaxisban, ahol csak akarod.

• Megépíthető Űrlord LEGO® BrickHeadz építési figura, amely eredeti részleteket tartalmaz a nagy sikerű Bosszúállók: Végtelen háború című filmből, többek között aranyhajat, harci sisakot, vörös szemeket és bakancsrakétákat, valamint levehető ikerágyúkat.
• Minden egyes LEGO® BrickHeadz építési figurához mellékelünk saját, építhető, gyűjtőknek való alaplapot.
• Gazdagítsd örömmel a LEGO® BrickHeadz gyűjteményedet más szuperhősökkel is a nagy sikerű Bosszúállók: Végtelen háború című filmből, és sok más kedvenc filmedből, TV sorozatodból, játékaidból és képregényeidből!
• Rombold szét a LEGO® BrickHeadz építési figurákat, és alkoss belőlük klassz keverékeket, vagy akár saját, lenyűgöző figurát!
• Ez az építési figura 10 éves kortól ajánlott.
• Állva több mint 7 cm magas alaplap nélkül.
• Az alaplap méretei: több mint 4 cm-es négyzet.