Az ország boltja 2013
0
Üres a kosár.
A termék sajnos nincs raktáron. Ennek az oka lehet, hogy épp beszerzés alatt áll - ezek az aktuális készletek -, vagy a termék már megszűnt és nem gyártják.
60204 - LEGO City LEGO® City Kórház
60204 - LEGO City LEGO® City Kórház
60204 - LEGO City LEGO® City Kórház
60204 - LEGO City LEGO® City Kórház
60204 - LEGO City LEGO® City Kórház
60204 - LEGO City LEGO® City Kórház
60204 - LEGO City LEGO® City Kórház
60204 - LEGO City LEGO® City Kórház
60204 - LEGO City LEGO® City Kórház
60204 - LEGO City LEGO® City Kórház
60204 - LEGO City LEGO® City Kórház

60204 - LEGO City LEGO® City Kórház


Ref. no.: 60204
69 990 Ft
Ajánlott korosztály: 6 - 12

Alkatrészek száma: 861 db
Nincs raktáron
Termékleírás

LEGO® 60204 - LEGO City LEGO® City Kórház. Segíts vigyázni lakóid egészségére és boldogságára a 60204 LEGO® City Kórházban! Bújj bele az orvosi köpenyedbe és kezdj neki a napi vizitnek! Üdvözöld a legújabb kis városlakót a szülőszobában, mielőtt lemennél a röntgenbe megvizsgálni az egyik betegedet. Ezután menj be a látásvizsgáló terembe, hogy ellenőrizd, biztosan meg tudod-e különböztetni a B-t a D-től! Várj csak, ez nem a sziréna hangja? Most nincs idő leülni egy kávéra, hiszen a mentősök már hozzák is az új beteget! A LEGO® City Kórházban a mai is egy újabb mozgalmas nap. 2 darab LR41 elemet tartalmaz.

Csatlakozz a LEGO® City Kórház hőseihez! Segíts a városlakóknak a moduláris LEGO® City Kórházban, amelyben egy műtőtermet, egy világító elemes funkcióval ellátott röntgenszobát, mentőautót, helikoptert, 11 minifigurát, valamint egy csontváz és egy kisbaba figurát is találsz. Ragadd meg sztetoszkópodat és irány a 60204 LEGO® City Kórház, ahol a hősökre minden nap szükség van! Ebben a lenyűgöző készletben találsz egy recepcióval ellátott kórházi épületet, egy kioszkot és mentős bejáratot, egy látásvizsgáló táblával ellátott látásvizsgáló termet, egy röntgenszobát világító elemes funkcióval, illetve egy műtőt, melyet szülőszobának is használhatsz. Mivel ez egy moduláris szett, sokféle módon kialakíthatod. Ebben a klassz készletben találsz egy mentőautót nyitható hátsó ajtóval és egy hordágynak kialakított hellyel, egy forgatható rotorral és tárolódobozzal ellátott helikoptert, valamint egy külön megépíthető helikopter leszállóhelyet is. A csomagban 11 LEGO minifigurát, valamint egy csontváz és egy kisbaba figurát találsz.

• A csomag 11 LEGO® minifigurát tartalmaz: 3 orvost, egy kórházi dolgozót, 2 mentőst, egy anyukát és egy apukát, 3 pácienst, valamint egy csontváz és egy kisbaba figurát is.
• A szett tartalmaz egy moduláris, 3 emeletes kórházi épületet recepcióval kialakítva, egy kioszkot és mentős bejáratot, egy látásvizsgáló táblával ellátott látásvizsgáló termet, egy röntgenszobát világító elemes funkcióval, illetve egy műtőt, melyet szülőszobának is használhatsz.
• Továbbá találsz még a készletben egy mentőautót nyitható hátsó ajtóval és hordágynak kialakított hellyel, valamint egy forgatható rotorral és tárolódobozzal ellátott helikoptert is.
• Alakítsd ki a kórház moduljait úgy, hogy végül megkapd saját, egyedi stílussal rendelkező kórházadat!
• Pörgesd meg a rotorokat a helikopteren, és szállítsd el vele a tárolódobozban található, szükséges orvosi eszközöket.
• Emeld meg a mentőautó hátulját, hogy le tudd rakni a hordágyon fekvő minifigura pácienst!
• Fordítsd el a kapcsolót, hogy beindítsd a világító elemet és készíts egy röntgent!
• A kiegészítő elemek közé egy hordágy, egy babakocsi, virágok, fejkötés, cumisüveg, kiságy, gurulós polcok, egy olló, injekciós tű, 2 muffin és 3 üveg, valamint egy megépíthető kerekesszék is tartozik.
• A kórház méretei: több mint 26 cm magas, 21 cm széles és 14 cm mély.
• A helikopter leszállóhely méretei: több mint 8 cm széles és 8 cm mély.
• A helikopter géptörzsének méretei: több mint 8 cm magas, 16 cm hosszú és 9 cm széles.
• A mentőautó méretei: több mint 9 cm magas, 14 cm hosszú és 7 cm széles.