Az ország boltja 2013
0
Üres a kosár.
A termék sajnos nincs raktáron. Ennek az oka lehet, hogy épp beszerzés alatt áll - ezek az aktuális készletek -, vagy a termék már megszűnt és nem gyártják.
70431-70420 - LEGO Hidden Side A sötétség világítótornya és Temetői rejtély csomagban!
70431-70420 - LEGO Hidden Side A sötétség világítótornya és Temetői rejtély csomagban!

70431-70420 - LEGO Hidden Side A sötétség világítótornya és Temetői rejtély csomagban!


Ref. no.: 70431-70420
22 280 Ft
Ajánlott korosztály: 7 - 99

Alkatrészek száma: 875 db
Nincs raktáron
Termékleírás

70431-70420 - LEGO Hidden Side A sötétség világítótornya és Temetői rejtély csomagban! Együtt még olcsóbb! LEGO® Hidden Side 70431 + 70420 A sötétség világítótornya és Temetői rejtély együttes vásárlásakor 3.790,- Ft kedvezmény! Az akció 2020. január 15-től 2020. január 26-ig tart. 

LEGO® 70431 - LEGO Hidden Side A sötétség világítótornya

Üdvözlünk, ez a LEGO® Hidden Side univerzum, ahol a fizikai és a digitális világ összeér, és hihetetlen, egy- vagy többszemélyes kiterjesztett valóság (AR) élményt biztosít. Ez a sötétség világítótornya (70431) készlet ötvözi a LEGO építőjátékok nyitott, kreatív játékélményét egy kiterjesztett valóság (AR) alkalmazással, így a modellel való interakció eseményeket indít el a digitális világban. Vagány interaktív építőjáték gyermekeknek Csak szkenneld be ezt a világítótorony modellt egy Hidden Side AR alkalmazással ellátott okoseszközzel, és megelevenedik az elképesztő digitális világ. Itt a gyermekek kalandozhatnak és rejtélyeket oldhatnak meg, szellemekre vadászhatnak, és csatába szállhatnak a szellemek vezetőjével, Joe Ishmaellel! 5 vagány minifigurával ráadásul véget nem érő hagyományos LEGO szerepjátékban is részük lehet! Folyton változó digitális játékélmény A LEGO Hidden Side univerzum Newbury képzeletbeli városában található, ahol szellemek kísértik az embereket és épületeket. A kiterjesztett valóság játékélményt folyamatosan új tartalommal, szellemekkel és különleges eseményekkel bővítjük.

LEGO® 70420 - LEGO Hidden Side Temetői rejtély

A gyermekek kiterjesztett valóságbeli játékélménnyel kombinált, szórakoztató szellemvadászatokat élhetnek át ezzel a LEGO® Hidden Side™ 70420 Temetői titok játékkészlettel. Ez a klassz játékalkalmazás egy megépíthető, gyermekeknek szánt, kiterjesztett valóságbeli LEGO modellel kombinálva teljesen interaktív játékélményt nyújt. Töltsd le a Hidden Side alkalmazást, majd egy telefonnal olvasd be a modellt, és keltsd életre! Folyamatos frissítésekkel, minden készletben egyedi főszellemekkel, új, megoldásra váró rejtélyekkel, játékokkal, klassz elemek felkutatásával, valamint szellemek összegyűjtésével, a LEGO Hidden Side készlet vadonatúj játékélményt nyújt a gyermekek számára az építőkockákkal való játék során! Ez a klassz, temetői részletekkel ellátott építőjáték készlet tartalmaz egy kutya figurát, egy kertész figurát, egy lány és egy fiú minifigurát, egy forgatható szobrot, nyitható sírt és állítható karokkal ellátott, kísértetjárta fát, hogy számtalan, kalandos szellemvadászatban legyen részed.

A termék kiterjesztett valóság - Augmented Reality - játékélményéhez a LEGO ingyenes applikációjára van szükség! Kérjük, ellenőrizze, készüléke kompatibilis-e a teljes játékélményhez! Az ellenőrzött készülékek ITT találhatók.

Töltse le az applikációt

Androidra:

Androidra


IOS-re:

iOS-re