Az ország boltja 2013
0
Üres a kosár.
A termék sajnos nincs raktáron. Ennek az oka lehet, hogy épp beszerzés alatt áll - ezek az aktuális készletek -, vagy a termék már megszűnt és nem gyártják.
10813 - LEGO® DUPLO Nagy építkezés
10813 - LEGO® DUPLO Nagy építkezés
10813 - LEGO® DUPLO Nagy építkezés
10813 - LEGO® DUPLO Nagy építkezés
10813 - LEGO® DUPLO Nagy építkezés
10813 - LEGO® DUPLO Nagy építkezés
10813 - LEGO® DUPLO Nagy építkezés
10813 - LEGO® DUPLO Nagy építkezés
10813 - LEGO® DUPLO Nagy építkezés

10813 - LEGO® DUPLO Nagy építkezés


Ref. no.: 10813
19 990 Ft
Ajánlott korosztály: 2 - 5

Alkatrészek száma: 67 db
Nincs raktáron
Termékleírás

DUPLO 10813 - LEGO® DUPLO Nagy építkezés. Az ifjú építőmunkások imádni fogják ezt a 3 megépíthető gépezetet! Tisztítsátok meg a területet a lánctalpas buldózerrel, mielőtt lebillentenétek az új építőanyagokat a teherautóról. Utána használjátok a daru karmait és beállítható karját az elemek egymásra helyezéséhez és építsétek fel az épületet! A LEGO® DUPLO® elemeket kifejezetten úgy tervezték, hogy biztonságosak legyenek az apró kezek számára. 3 DUPLO építőmunkás figurát tartalmaz, hogy még izgalmasabb legyen a szituációs játék és a történetek kitalálása.

Készüljetek fel és indítsátok be a buldózert, a billenőplatós teherautót és az állítható darut! Taroljátok le az építkezés területét, hozzatok ellátmányt a billenőplatós teherautón, majd emeljétek fel a forgatható fülkés, állítható karú markolós daruval és építsétek meg saját házatokat! Az ifjú építőmunkások imádni fogják ezt a 3 megépíthető gépezetet! Tisztítsátok meg a területet a lánctalpas buldózerrel, mielőtt lebillentenétek az új építőanyagokat a teherautóról. Utána használjátok a daru karmait és beállítható karját az elemek egymásra helyezéséhez és építsétek fel az épületet! A LEGO® DUPLO® elemeket kifejezetten úgy tervezték, hogy biztonságosak legyenek az apró kezek számára. 3 DUPLO építőmunkás figurát tartalmaz, hogy ösztönözzön a szórakoztató szerepjátékokra. 

• A készletben 3 LEGO® DUPLO® védősisakos építőmunkás figurát találtok.
• Jellemzője egy lánctalpas buldózer, billenő teherautó és egy daru forgatható fülkével, beállítható karral és működő markolóval, de rengeteg extrát is tartalmaz, hogy még nagyobb legyen az építés öröme.
• Segíts gyermekednek építeni, hajlítani és görbíteni a különleges állítható karrendszert a darun az egész napos ásáshoz és rakodáshoz!
• A kiegészítők közé tartozik például egy kalapács, forgalomterelő kúpok és egy talicska.
• Tartalmaz még tégla formájú elemeket és különleges, uzsonnásdoboz díszítésű elemeket és teherautó irányítót meseindítóként.
• A kisgyermekek nagyon szeretik minden nap maguk kialakítani saját építkezési területüket a szerepjáték történetekhez.
• A 3 járművet rengeteg különféle módon lehet megépíteni és átalakítani.
• Egy építkezési terület tökéletes hely a korai építési készségek fejlesztésére.
• A LEGO® DUPLO® termékeket kifejezetten úgy tervezték, hogy biztonságosak legyenek, és jól illeszkedjenek az apró kezekhez.
• A buldózer méretei: több mint 10 cm magas, 15 cm hosszú és 10 cm széles.
• A teherautó méretei: több mint 12 cm magas, 23 cm hosszú és 7 cm széles.
• A daru méretei: több mint 21 cm magas, 29 cm hosszú és 12 cm széles.
• Kombináljátok a 10811 Árokásó rakodóval és a 10812 Teherautó és Lánctalpas Exkavátor szettel a még nagyobb ásási és építési élményekhez!