Az ország boltja 2013
0
Üres a kosár.
A termék sajnos nincs raktáron. Ennek az oka lehet, hogy épp beszerzés alatt áll - ezek az aktuális készletek -, vagy a termék már megszűnt és nem gyártják.
71022 - LEGO Gyűjthető minifigurák Harry Potter™ és a Legendás Lények
71022 - LEGO Gyűjthető minifigurák Harry Potter™ és a Legendás Lények
71022 - LEGO Gyűjthető minifigurák Harry Potter™ és a Legendás Lények

71022 - LEGO Gyűjthető minifigurák Harry Potter™ és a Legendás Lények


Ref. no.: 71022
1 290 Ft
Ajánlott korosztály: 5 - 99

Alkatrészek száma: 8 db
Nincs raktáron
Termékleírás

LEGO Minifigurák 71022 - LEGO Gyűjthető minifigurák Harry Potter™ és a Legendás Lények. Élvezd a mágiát és a kalandot a LEGO® minifigurák Harry Potter™ és a Legendás állatok gyűjteménye révén, amelyben korlátozott példányszámú minifigurát és 2018 augusztusában újdonságként megjelenő kiegészítőket találsz, köztük Harry láthatatlanná tévő köpenyét, egy aranycikeszt, Voldemort kígyóját, Naginit valamint Göthe Orrontó Furkászát és bőröndjét! Alkosd újra és alakítsd át a Legendás állatok filmben látott, kedvenc jeleneteidet Göthe Salmander, Jacob Kowalski, Tina Goldstein™, Queene Goldstein™ és Credence Barebone™ szereplésével! Utána pedig utazd be Harry Potter világát Luna Lovegood™, Neville Longbottom™, Cho Chang, Dean Thomas, Voldemort nagyúr, Dobby™, Cedric Diggory, Rémszem Mordon, Flitwick professzor, Trelawney professzor, Albus Dumbledore™, az iskolai taláros Harry Potter, az iskolai taláros Ron Weasley™, az iskolai taláros Hermione Granger™, Draco Malfoy™, a pizsamás Harry Potter és Percival Graves társaságában! Mindegyik alaposan kidolgozott minifigura mellé egy vagy több kiegészítő elem társul, plusz egy gyűjtőknek szóló szórólap és egy egyedi bemutató alaplap. Kit fogsz vajon felfedezni a következő „titokzatos” csomagban?

Ebben a sorozatban mindegyik gyűjthető LEGO® minifigura mellé egy vagy több kiegészítő elem társul, plusz egy gyűjtőknek szóló szórólap és egy egyedi bemutató alaplap. 22 korlátozott példányszámú LEGO® minifigura szereplővel építheted meg és élheted át saját, egyedi varázslatos Harry Potter™ és Legendás állatok filmjeleneteket Magában foglal 2018 augusztusában újdonságként megjelenő kiegészítőket, köztük Harry láthatatlanná tevő köpenyét, egy aranycikeszt, Voldemort kígyóját, Naginit valamint Göthe Orrontó Furkászát és bőröndjét! FONTOS: Minden egyes „titokzatos” csomag a gyűjteményben szereplő 22 figura közül egyet tartalmaz! Sajnos egyes kifejezett minifigurákra vonatkozó rendeléseket nem áll módunkban teljesíteni. Ha egynél több „titokzatos” csomagot vásárolsz, akkor lehet, hogy két vagy több azonos minifigurát kapsz meg.