Az ország boltja 2013
0
Üres a kosár.
A termék sajnos nincs raktáron. Ennek az oka lehet, hogy épp beszerzés alatt áll - ezek az aktuális készletek -, vagy a termék már megszűnt és nem gyártják.
41598 - LEGO BrickHeadz Flash™
41598 - LEGO BrickHeadz Flash™
41598 - LEGO BrickHeadz Flash™
41598 - LEGO BrickHeadz Flash™
41598 - LEGO BrickHeadz Flash™
41598 - LEGO BrickHeadz Flash™

41598 - LEGO BrickHeadz Flash™


Ref. no.: 41598
3 590 Ft
Ajánlott korosztály: 10 - 99

Alkatrészek száma: 122 db
Nincs raktáron
Termékleírás

LEGO® 41598 - LEGO BrickHeadz Flash™. Építsd meg saját Flash™ LEGO® Brickheadz változatodat Az igazság ligája film alapján! Nézd meg a dekorált szemeit, arany fülszárnyait, és villám mellkas logóját! Majd csatlakozz hozzá a fontos csatákra vagy csak mutasd meg őt az alaplapon, hogy minden barátod megnézhesse!

Pörögj a leggyorsabb fokozaton a LEGO® Brickheadz Flash™ szettel! Építsd meg Flash™-t, ahogyan azt a nagy sikerű Az igazság ligája filmben láttad! Ennek a vidám LEGO® Brickheadz építési figurának jellegzetes ruházata, összerakható fülszárnyai, villám logója, valamint egy alaplapja van. Ez a Flash™ LEGO® Brickheadz építési figura, melyet élvezet megépíteni a színes LEGO elemekből, újrateremt minden jellegzetes részletet, benne a megépíthető aranyszínű fülszárnyakat és a villám mellkas logót. Van egy összerakható állványa, mely gyűjtőknek való és Brickheadz ikonnal dekorált alaplapra állítható fel, hogy könnyen közszemlére tehesd otthonodban, az irodában, vagy bárhol, ahol akarod.

• Az összerakható Flash™ LEGO® Brickheadz építési figura jellemzői a hiteles részletek a nagy sikerű filmből, Az Igazság ligájából. Többek között Brickheadz szeme, összerakható arany fülszárnyai, és egy villám mellkas logója van. 
• Minden egyes LEGO® Brickheadz építési figurához mellékelünk saját, építhető, gyűjtőknek való alaplapot, amelyen látható a BrickHeadz ikon. 
• Élvezd, hogyan gyarapodik a LEGO® Brickheadz gyűjteményed a többi szuperhőssel, a nagy sikerű Igazság ligája történet más szereplőivel, és még sok mással a kedvenc filmjeid, TV sorozataid, játékaid és filmjeid témáiból. 
• Rombold szét a LEGO® Brickheadz építési figurákat, és alkoss belőlük klassz keverékeket vagy akár saját, lenyűgöző figurát! 
• Ez a klassz építési figura 10 éves kortól ajánlott. 
• Állva több mint 7 cm magas alaplap nélkül. 
• Alaplap méretei: több mint 4 cm-es négyzet és kevesebb mint 1 cm magas.