Az ország boltja 2013
0
Üres a kosár.
A termék sajnos nincs raktáron. Ennek az oka lehet, hogy épp beszerzés alatt áll - ezek az aktuális készletek -, vagy a termék már megszűnt és nem gyártják.
41603 - LEGO BrickHeadz Kylo Ren™
41603 - LEGO BrickHeadz Kylo Ren™
41603 - LEGO BrickHeadz Kylo Ren™
41603 - LEGO BrickHeadz Kylo Ren™
41603 - LEGO BrickHeadz Kylo Ren™

41603 - LEGO BrickHeadz Kylo Ren™


Ref. no.: 41603
3 590 Ft
Ajánlott korosztály: 10 - 99

Alkatrészek száma: 130 db
Nincs raktáron
Termékleírás

LEGO® 41603 - LEGO BrickHeadz Kylo Ren™. Építsd meg saját Kylo Ren™ LEGO® Brickheadz változatodat, ahogy azt a nagy sikerű Star Wars: Az utolsó jedik című filmben láthattad. Nézd meg a dekorált, jellegzetes köpenyét és különleges fénykardját! Majd vezesd saját Első rendi titkos küldetésedet, vagy csak tedd közszemlére a sötét harcost az alaplapon, hogy minden barátod láthassa

Idézd meg a sötét oldalt egy LEGO® Brickheadz építési figurával, amelyik Kylo Ren™-t mintázza! Építsd meg Kylo Ren™-t, ahogyan azt a nagy sikerű Star Wars: Az utolsó jedik filmben láttad, ebből a vidám LEGO® Brickheadz építési figurából, amelynek jellegzetes köpenye és fénykardja, valamint egy bemutató alaplapja van. Ez a LEGO® Brickheadz Kylo Ren™ építési figura, melyet élvezet a megépíeni a LEGO elemekből, újjáteremtik az összes jellegzetes részletét a nagy sikerű Star Wars: Az utolsó jedik filmnek, például a dekorált felsőtestet és övet. Levehető fénykardot visel és van egy összerakható állványa, mely gyűjtőknek való és Brickheadz ikonnal dekorált alaplapra állítható fel, hogy könnyen közszemlére tehesd otthonodban, az irodában vagy bármelyik galaxisban, ahol csak akarod.

• Összerakható LEGO® Brickheadz építési figura, amely Kylo Ren™-t ábrázolja, Brickheadz szemekkel és eredeti részletek tartalmaz a nagy sikerű Star Wars: Az utolsó jedik filmből, köztük jól ismert köpenyt és a levehető keresztvassal felszerelt fénykardot. 
• Minden egyes LEGO® Brickheadz építési figurához mellékelünk saját, építhető, gyűjtőknek való alaplapot, amelyen látható a BrickHeadz ikon. 
• Élvezd, hogyan gyarapodik a LEGO® Brickheadz gyűjteményed más klasszikus figurákkal, köztük 41602 Rey-jel és még sok mással a kedvenc Star Wars filmjeid szereplői közül! 
• Rombold szét a LEGO® Brickheadz építési figurákat, és alkoss belőlük klassz keverékeket vagy akár saját, lenyűgöző figurát! 
• Állva több mint 7 cm magas alaplap nélkül. 
• Alaplap méretei: több mint 4 cm-es négyzet és kevesebb mint 1 cm magas.