Az ország boltja 2013
0
Üres a kosár.
A termék sajnos nincs raktáron. Ennek az oka lehet, hogy épp beszerzés alatt áll - ezek az aktuális készletek -, vagy a termék már megszűnt és nem gyártják.
41607 - LEGO BrickHeadz Gamora
41607 - LEGO BrickHeadz Gamora
41607 - LEGO BrickHeadz Gamora
41607 - LEGO BrickHeadz Gamora
41607 - LEGO BrickHeadz Gamora

41607 - LEGO BrickHeadz Gamora


Ref. no.: 41607
3 590 Ft
Ajánlott korosztály: 10 - 99

Alkatrészek száma: 136 db
Nincs raktáron
Termékleírás

LEGO 41607 - LEGO BrickHeadz Gamora. Építsd meg Gamora LEGO® BrickHeadz változatát, ahogy azt a nagy sikerű Bosszúállók: Végtelen háború című filmben láttad. Nézd meg alaposan dekorált szemeit, elegáns fekete ruháját, élénkzöld bőrét, sötét rózsaszín haját és a kardját! Utána tedd közszemlére új szuperhős szövetségesedet az alaplapon, és mutasd be a galaxis leghalálosabb hősnőjét minden barátodnak! Sajátítsd el a zöldbőrű orvgyilkos képességeit a LEGO® BrickHeadz Gamora segítségével!

Építsd meg Gamorát, a Bosszúállók: Végtelen háború című film alapján, ebből a vidám LEGO® BrickHeadz építési figurából, az élénk zöld bőrrel, a levehető karddal és a bemutató alaplappal! Ez a Gamora LEGO® BrickHeadz építési figura, melyet élvezet megépíteni a színes LEGO elemekből, újraalkotja minden jellegzetes részletét a nagy sikerű Bosszúállók: Végtelen háború című filmnek, többek között a zöld bőrt, a sötét rózsaszín hajat és a fekete ruhát. Levehető kardot visel, és van egy összerakható állványa, mely gyűjtőknek való alaplapra állítható fel, hogy könnyen közszemlére tehesd otthonodban, az irodában, vagy bárhol, ahol akarod.

• Megépíthető Gamora LEGO® BrickHeadz építési figura, BrickHeadz szemekkel, és eredeti részletekkel a Bosszúállók: Végtelen háború című film alapján, többek között élénkzöld bőrrel, sötét rózsaszín hajjal és elegáns, fekete ruhában, valamint egy levehető karddal.
• Minden egyes LEGO® BrickHeadz építési figurához mellékelünk saját, építhető, gyűjtőknek való alaplapot.
• Gazdagítsd örömmel a LEGO® BrickHeadz gyűjteményedet más szuperhősökkel is a nagy sikerű Bosszúállók: Végtelen háború című filmből, és sok más kedvenc filmedből, TV sorozatodból, játékaidból és képregényeidből!
• Rombold szét a LEGO® BrickHeadz építési figurákat, és alkoss belőlük klassz keverékeket, vagy akár saját, lenyűgöző figurát!
• Ez az építési figura 10 éves kortól ajánlott.
• Állva több mint 7 cm magas alaplap nélkül.
• Az alaplap méretei: több mint 4 cm-es négyzet.