Az ország boltja 2013
0
Üres a kosár.
A termék sajnos nincs raktáron. Ennek az oka lehet, hogy épp beszerzés alatt áll - ezek az aktuális készletek -, vagy a termék már megszűnt és nem gyártják.
41608 - LEGO BrickHeadz Han Solo™
41608 - LEGO BrickHeadz Han Solo™
41608 - LEGO BrickHeadz Han Solo™
41608 - LEGO BrickHeadz Han Solo™
41608 - LEGO BrickHeadz Han Solo™

41608 - LEGO BrickHeadz Han Solo™


Ref. no.: 41608
3 590 Ft
Ajánlott korosztály: 10 - 99

Alkatrészek száma: 141 db
Nincs raktáron
Termékleírás

LEGO 41608 - LEGO BrickHeadz Han Solo™. Építsd meg saját LEGO® BrickHeadz™ 41608 Han Solo figurádat a Star Wars filmek alapján! Figyeld meg jellegzetes barna dzsekijét, övét és megbízható pisztolyát! Állítsd ki a szeretni való csempészt az alaplapon és mutasd meg minden barátodnak! Légy te is csempész a Han Solot mintázó LEGO® BrickHeadz™ építési figurával! 

Építsd meg a Star Wars filmekből ismert Han Solot LEGO® BrickHeadz™ figuraként a jellegzetes barna dzsekivel és pisztollyal, valamint egy alaplappal! Ennek a LEGO® BrickHeadz™ 41608 Han Solo figurának igazán jó móka a megépítése a színpompás LEGO elemekből, miközben újrateremti a Star Wars filmekben látott figura minden jellegzetes részletét: a barna dzsekit és az övét is beleértve. Hozzátartozik még egy levehető pisztoly és egy gyűjtőknek való és Brickheadz logóval dekorált alaplapra állítható állvány is, hogy könnyen közszemlére tehesd otthonodban, az irodában, vagy bárhol, ahol akarod.

• Megépíthető LEGO® BrickHeadz™ építési figura a Star Wars filmekből ismert Han Solo jellegzetes részleteivel, köztük az ikonikus barna dzsekivel, övvel és egy levehető pisztollyal.
• Minden egyes LEGO® Brickheadz™ építési figurához mellékelünk saját, építhető, gyűjtőknek való alaplapot, amelyen látható a BrickHeadz logó.
• Élvezd, ahogy gyarapodik a LEGO® BrickHeadz™ gyűjteményed a Star Wars történet más szereplőivel, és még sok egyébbel a kedvenc TV sorozataid, játékaid és filmjeid alapján.
• Han Solo modellje alaplap nélkül több mint 7 cm magas.
• Az alaplap méretei: több mint 4 cm-es négyzet.