Az ország boltja 2013
0
Üres a kosár.
A termék sajnos nincs raktáron. Ennek az oka lehet, hogy épp beszerzés alatt áll - ezek az aktuális készletek -, vagy a termék már megszűnt és nem gyártják.
41609 - LEGO BrickHeadz Chewbacca™
41609 - LEGO BrickHeadz Chewbacca™
41609 - LEGO BrickHeadz Chewbacca™
41609 - LEGO BrickHeadz Chewbacca™
41609 - LEGO BrickHeadz Chewbacca™

41609 - LEGO BrickHeadz Chewbacca™


Ref. no.: 41609
3 590 Ft
Ajánlott korosztály: 10 - 99

Alkatrészek száma: 149 db
Nincs raktáron
Termékleírás

LEGO 41609 - LEGO BrickHeadz Chewbacca™. Építsd meg saját LEGO® BrickHeadz™ 41609 Chewbacca figurádat a Star Wars filmek alapján! Nézd meg a jellegzetes bundát, a töltényhevedert és pisztolyt! Állítsd ki a szeretni való, nagy termetű csempészt az alaplapon, hogy minden barátod láthassa! Morogj te is, mint egy Wookiee a Chewbacca LEGO® BrickHeadz™ figurával!

Építsd meg a Star Wars filmekből ismert Chewbaccát LEGO® BrickHeadz™ figuraként a jellegzetes bundájával, töltényhevederével és pisztolyával, valamint egy alaplappal! Ennek a LEGO® BrickHeadz™ 41609 Chewbacca figurának igazán jó móka a megépítése a színpompás LEGO elemekből, miközben újraalkotja a Star Wars filmek minden ikonikus részletét, a jellegzetes bundát és a töltényhevedert is beleértve. Hozzátartozik még egy levehető pisztoly és egy gyűjtőknek való, Brickheadz logóval dekorált alaplapra állítható állvány is, hogy könnyen közszemlére tehesd otthonodban, az irodában, vagy bárhol, ahol akarod.

• Megépíthető LEGO® BrickHeadz™ építési figura a Star Wars filmekből ismert Chewbacca ikonikus részleteivel, köztük a jellegzetes bundával és a töltényhevederrel, valamint egy levehető pisztollyal.
• Minden egyes LEGO® BrickHeadz™ építési figurához mellékelünk egy saját, megépíthető, gyűjtőknek való alaplapot.
• Élvezd, hogyan gyarapodik a LEGO® BrickHeadz™ gyűjteményed a Star Wars történet más szereplőivel, és még sok egyébbel a kedvenc TV sorozataid, játékaid és filmjeid témáiból.
• A Chewbacca játék álló figurája alaplap nélkül több mint 7 cm magas.
• Az alaplap méretei: több mint 4 cm-es négyzet.