Az ország boltja 2013
0
Üres a kosár.
A termék sajnos nincs raktáron. Ennek az oka lehet, hogy épp beszerzés alatt áll - ezek az aktuális készletek -, vagy a termék már megszűnt és nem gyártják.
41901 - LEGO DOTS Mókás állatok karkötő
41901 - LEGO DOTS Mókás állatok karkötő
41901 - LEGO DOTS Mókás állatok karkötő
41901 - LEGO DOTS Mókás állatok karkötő

41901 - LEGO DOTS Mókás állatok karkötő


Ref. no.: 41901
1 990 Ft
Ajánlott korosztály: 6 - 99

Alkatrészek száma: 33 db
Nincs raktáron
Termékleírás

LEGO 41901 - LEGO DOTS Mókás állatok karkötő

Ezzel a klassz LEGO® DOTS™ (41901) Mókás állatok karkötő készlettel gyermeked kifejezheti egyéniségedet! A gyors, egyszerű és intuitív csináld magad készletek lehetőséget nyújtanak a gyermekek számára ahhoz, hogy saját ékszereket alkossanak, melyeket úgy alakíthatnak át, hogy azok passzoljanak az öltözékükhöz vagy a hangulatukhoz.

Gyűjthető ékszerkészlet
Ez a klassz karkötőkészlet tartalmaz egy állítható, rózsaszín pántot, mely vastagabb és vékonyabb csuklókra is passzol, valamint 32 csempét, melyek között különleges, nyuszikkal, cicákkal és tappancsokkal díszítettek is találhatók, így a gyermekek megalkothatják saját, kreatív karkötőjüket, szabadjára engedhetik fantáziájukat és kifejezhetik önmagukat.

Kreatív játék gyermekeknek, akik imádják a művészetet és a kézműves dolgokat
A készlet nyújtotta öröm lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy szabadjára engedjék fantáziájukat, és úgy díszítsék fel a karkötőt, ahogyan csak szeretnék. Ezekkel a karkötőkkel nincs lehetetlen, hiszen a gyerekek hangulatuk szerint készíthetik el őket, de akár az önkifejezés nagyszerű formája is lehet, melyet mókás kialakításokon keresztül mutatnak be. Nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándékok.