Az ország boltja 2013
0
Üres a kosár.
A termék sajnos nincs raktáron. Ennek az oka lehet, hogy épp beszerzés alatt áll - ezek az aktuális készletek -, vagy a termék már megszűnt és nem gyártják.
41904 - LEGO DOTS Állatos képtartók
41904 - LEGO DOTS Állatos képtartók
41904 - LEGO DOTS Állatos képtartók
41904 - LEGO DOTS Állatos képtartók
41904 - LEGO DOTS Állatos képtartók

41904 - LEGO DOTS Állatos képtartók


Ref. no.: 41904
4 990 Ft3 990 Ft
Ajánlott korosztály: 6 - 99

Alkatrészek száma: 423 db
Nincs raktáron
Termékleírás

LEGO 41904 - LEGO DOTS Állatos képtartók

A művészet és kézművesség rajongói imádni fogják ezt a klassz LEGO® DOTS™ (41904) Állatos képtartók készletet! A könnyen megépíthető és testre szabható, egyedi csináld magad játékkészlet lehetőséget nyújt a gyermekek számára ahhoz, hogy saját szobadekorációt alkossanak, melyet úgy alakíthatnak, hogy passzoljon a szobájuk színeihez vagy a hangulatukhoz. A mellékelt tároló és a tároló tálca segítségével az összepakolás és rendezés gyerekjáték lesz.

Csináld magad szobadekorációs készlet
A 3 kis kockából álló készlet tartalmaz fedőket és képtartókat, valamint színes csempéket, melyek imádni való cica, kutya, láma és más állatfejekkel vannak díszítve, amiket a gyermekek imádnak. A gyermekek szabadjára engedhetik fantáziájukat és fejleszthetik kifejezhetik önmagukat, miközben mókássá és egyedivé varázsolják képtartó dobozaikat.

Kreatív játék gyermekeknek, akik imádják a művészetet és a kézműves dolgokat
A készlet nyújtotta móka lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy szabadjára engedjék fantáziájukat, és úgy díszítsék fel a kockákat, ahogyan csak szeretnék. Ezután kiállíthatják alkotásaikat és kedvenc képeiket is, miközben biztonságban tarthatják apró kincseiket és titkaikat. Ez a készlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék.