Az ország boltja 2013
0
Üres a kosár.
A termék sajnos nincs raktáron. Ennek az oka lehet, hogy épp beszerzés alatt áll - ezek az aktuális készletek -, vagy a termék már megszűnt és nem gyártják.
41906 - LEGO DOTS Ananász tolltartó
41906 - LEGO DOTS Ananász tolltartó
41906 - LEGO DOTS Ananász tolltartó
41906 - LEGO DOTS Ananász tolltartó
41906 - LEGO DOTS Ananász tolltartó

41906 - LEGO DOTS Ananász tolltartó


Ref. no.: 41906
9 990 Ft
Ajánlott korosztály: 6 - 99

Alkatrészek száma: 351 db
Nincs raktáron
Termékleírás

LEGO 41906 - LEGO DOTS Ananász tolltartó

Bűvöld el a művészet és kézművesség rajongóit ezzel az aranyos LEGO® DOTS™ (41906) Ananász tolltartó készlettel! A dobozok gyors és könnyen megépíthető csináld magad készlete lehetőséget nyújt a gyermekek számára ahhoz, hogy megépítsék saját tolltartójukat és írószertartó dobozukat, melyeket hangulatukhoz vagy szobájuk stílusához alakíthatnak. A mellékelt tároló és a tároló tálca segítségével az összepakolás is gyerekjáték lesz.

Színes és praktikus dobozkészlet
Ez a nagyszerű készlet tartalmaz egy magas sárga tolltartót fedővel és forgó zöld levelekkel a tetején, egy kisebb rózsaszín és zöld dinnye formájú írószertartó dobozt fedővel, valamint színes csempéket, melyekkel szabadjára engedheted fantáziádat és önkifejező játékkészségeidet, miközben mókássá és egyedivé varázsolod az asztaldíszként szolgáló dobozokat.

Kreatív játék gyermekeknek, akik imádják a művészetet és a kézműves dolgokat
A készlet nyújtotta öröm lehetőséget biztosít a gyermekek számára ahhoz, hogy fantáziadúsan feldíszítsék a tolltartót és az írószertartó dobozt hangulatukhoz vagy szobájuk stílusához illeszkedve, de akár még barátaikkal is megoszthatják alkotásaikat. Nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándékok.