Az ország boltja 2013
0
Üres a kosár.
A termék sajnos nincs raktáron. Ennek az oka lehet, hogy épp beszerzés alatt áll - ezek az aktuális készletek -, vagy a termék már megszűnt és nem gyártják.
75183 - LEGO Star Wars™ - Darth Vader™ átalakulása
75183 - LEGO Star Wars™ - Darth Vader™ átalakulása
75183 - LEGO Star Wars™ - Darth Vader™ átalakulása
75183 - LEGO Star Wars™ - Darth Vader™ átalakulása
75183 - LEGO Star Wars™ - Darth Vader™ átalakulása

75183 - LEGO Star Wars™ - Darth Vader™ átalakulása


Ref. no.: 75183
9 990 Ft
Ajánlott korosztály: 7 - 12

Alkatrészek száma: 282 db
Nincs raktáron
Termékleírás

LEGO 75183 - LEGO Star Wars™ - Darth Vader™ átalakulása. Siess és mentsd meg Palpatine tanítványát, Anakint, mielőtt túl késő lenne! Engedd le az asztalt, fordítsd el a kart, nyomd a helyére a sisakot és emeld fel ismét az asztalt, hogy előtűnjön a gonosz Sith Lord, Darth Vader! Játszd el, hogy az ő Erejét használod, hogy a gyógyító droid és a pillér a levegőbe emelkedjen! Vader Nagyúrral teljes a Birodalom!

Keltsd életre Darth Vadert az orvosi részlegben! Formálj Anakinból Vadert ezzel orvosi részleg készlettel, amelyben egy forgatható asztalt, sisakfelhelyezőt, Erő robbantási funkciót, 3 minifigurát és 2 összeépíthető droid figurát találsz. Játszd el újra, hogyan alakul át Anakin gonosz Darth Vaderré ebben a LEGO® elemekből készült orvosi részleg jelenetben, ahogy azt a Star Wars: A Sith-ek bosszúja című filmben láttad! Ebben a részletesen kidolgozott készletben találsz egy asztalt, amelyen elhelyezheted Anakint. Az asztalt leengedheted és átfordíthatod, hogy megjelenjen Vader, Palpatine császár legnagyobb alkotása. Az ikonikus sisakját is helyére tolhatod, és ahogyan a filmen is, eljátszhatod, hogy felhasználod az Erő hatását az összeépíthető droid és fénykardtartó levegőbe emeléséhez! Ebben a többfunkciós készletben 3 minifigurát és 2 összeépíthető orvosi droid figurát találsz.

 A csomagban 3 minifigurát találsz: Palpatine császár, Anakin Skywalker és Darth Vader, plusz 2 összeépíthető orvosi droid figura. 
• Jellemzője egy kétoldalas, felemelhető asztal, amihez rögzítheted Anakint és Vadert, sisakfelhelyező, fénykardtartó, és Erő robbantási funkció. 
• Tartalmaz még 2 fénykardot és orvosi eszköz elemeket is. 
• Engedd le Anakint az asztalon, fordítsd el a fogantyút, és emeld fel a gonosz Vader nagyurat! 
• Nyomd meg a felhelyezőt, hogy helyére tegye Vader-ikonikus sisakját! 
• Kapcsold be Vader Erejét és emeld a tárgyakat a levegőbe! 
• Méretei: több mint 10 cm magas, 17 cm széles és 22 cm mély.