Az ország boltja 2013
0
Üres a kosár.
A termék sajnos nincs raktáron. Ennek az oka lehet, hogy épp beszerzés alatt áll - ezek az aktuális készletek -, vagy a termék már megszűnt és nem gyártják.
42105 - LEGO Technic Katamarán
42105 - LEGO Technic Katamarán
42105 - LEGO Technic Katamarán
42105 - LEGO Technic Katamarán
42105 - LEGO Technic Katamarán
42105 - LEGO Technic Katamarán

42105 - LEGO Technic Katamarán


Ref. no.: 42105
15 991 Ft
Ajánlott korosztály: 8 - 99

Alkatrészek száma: 404 db
Nincs raktáron
Termékleírás

LEGO 42105 - LEGO Technic Katamarán

A gyermekek átélhetik a hajóverseny izgalmát ezzel a szuper klassz LEGO® Technic™ (42105) Katamarán játékkal. Ez az első alkalom, hogy ez a LEGO Technic játékmodell úszik a vízen! Így a vitorlázás rajongói játék közben tanulhatnak is. Nézd meg, hogyan működnek a vitorlák! Vagy azt, hogy a leengedhető uszonyok hogyan maximalizálják a stabilitást, valamint hogyan irányíthatod a farokkormányt. A klasszikus, 2 hajótestű katamarán kialakítású hajómodell fantasztikus másolata az eredetinek.

Tanuld meg, hogyan kell megépíteni és vitorlázni egy klassz játékhajóval!
Építsd meg... alakítsd át... játssz... állítsd ki... A gyermekek rengeteg dolgot felfedezhetnek ezzel a LEGO műszaki játékkal. Szórakozz jól a Kamatarán megépítése közben – amit a valódi versenycsónakok ihlettek. Majd rakd bele a kádba, és játssz el szélsebes vitorlás kalandokat, mielőtt Versenymotorcsónakká alakítod! Ha olyan játékhajókat keresel, melyek igazából úsznak a vízen, akkor ez a készlet nagyszerű választás.

Egyedi játékok és magával ragadó építési élmények
A LEGO Technic készletek ideálisak a LEGO rajongóknak, akik új kihívásokat keresnek. Kihívást jelentő építési élményt nyújtanak a gyermekek és felnőttek számára, akik örömmel tanulnak új műszaki készségeket – vagy egyszerűen csak imádnak építeni.