Az ország boltja 2013
0
Üres a kosár.
A termék sajnos nincs raktáron. Ennek az oka lehet, hogy épp beszerzés alatt áll - ezek az aktuális készletek -, vagy a termék már megszűnt és nem gyártják.
vidbm01-9 - LEGO Vidiyo Bandmates, Alien Keytarist
vidbm01-9 - LEGO Vidiyo Bandmates, Alien Keytarist

vidbm01-9 - LEGO Vidiyo Bandmates, Alien Keytarist


Ref. no.: vidbm01-9
1 990 Ft
Ajánlott korosztály: 7 - 99

Alkatrészek száma: 8 db
Nincs raktáron
Termékleírás

LEGO vidbm01-9 - LEGO Vidiyo Bandmates, Alien Keytarist

A 43101-es LEGO® VIDIYO™ Bandmates zsákbamacska termék beazonosított készlete.

Inspiráld a gyermekeket arra, hogy izgalmas videóklipek rendezői, készítői és sztárjai legyenek a LEGO® VIDIYO™ Bandmates (43101) szettel és alkalmazással. A 12 gyűjthető, különböző zenei műfajok ihlette szereplőt tartalmazó játékban táncos, rapper, gitáros, dobos és énekes minifigurák is vannak. Az alkalmazás segítségével a gyermekek pillanatok alatt életre kelthetik őket a videójukban.

Oldj fel izgalmas effektusokat a BeatBitekkel!

Minden Bandmate igazi személyiség, emellett 3 BeatBits tartozik hozzá. Olvasd be a BeatBits elemeket az alkalmazásban, hogy feloldd az effekteket, a hangokat és még sok minden mást, miközben a gyermekek elkészítik videoklipjüket. A rendszeresen frissülő dal-opciókkal a gyermekek minden játék során egy új zenei élményt élhetnek át.

Oszd meg biztonságosan a videoklipeket online!

A LEGO VIDIYO alkalmazás rengeteg olyan funkciót tartalmaz, amelyek biztonságban tartják a gyermekeket online. Az avatároknak és az alkalmazás által generált felhasználóneveknek köszönhetően a felhasználók névtelenek maradnak. Minden videófeltöltés és hozzászólás moderálva van, a szülői kezelőfelülettel pedig a felnőttek szabályozhatják azt, hogy a gyermekük mit oszt meg és mihez fér hozzá.