Az ország boltja 2013
0
Üres a kosár.
Kik vagyunk?

"Olyan termékkel foglalkozz, amiben hiszel!"

 


– hasított belém egykori tanárom mondata, miközben Pepe fiam a négyévesek átélésével játszott a LEGO® kockákkal a szobában tovább. S míg ő a DUPLO elemekből építgette színes kis mesevilágát, addig körülötte a valódi világ hatalmas átalakuláson ment át: feleségemmel megalapítottuk a családi vállalkozásunkat, Halásztelekről Bólyba költöztünk és megnyitottuk az ország legrégebbi LEGO webáruházát. Egy hónap se telt el és az első csomagunk már úton volt új tulajdonosához. 2007 januárját írtuk.

Mi történt azóta? Pepének született egy öccse és egy kishúga…

Nyitottunk üzletet Budapesten, internetes áruházunk 2013-ban a vásárlók szavazata alapján a legjobb minőségű játék webáruház lett, összesített kategóriában pedig elnyerte a fődíjat, „Az ország boltja” címet. Köszönjük Önöknek!

Szerencsések vagyunk, hisz az életünk lett a játék. Szeretnénk hát továbbra is örömmel és felelősségteljesen játszani. Méltón azokhoz az értékekhez, amit maga a LEGO is képvisel: a képzelet, a kreativitás, a szórakozás, a tanulás, a törődés és a minőség. Reméljük, Önök is megtalálják helyüket e mesevilágban, átélve mindazt, amit a játék dán eredetű neve is üzen: „Leg godt!” Vagyis „Játssz jól”!

Ezzel kívánunk minden kedves látogatónknak jó játékot!

Kovács Péter és családja